Friskvård i Härnösand

Friskvård på Malms

Malms Naprapati & Friskvård erbjuder en rad olika friskvårdslösningar.
Sabine Dahlqvist Jaula är certifierad massage terapeut och erbjuder tjänster inom massage.
Mikael Malm är legitimerad naprapat och personlig tränare och har lång erfarenhet av att träna och coacha människor mot deras uppsatta mål. 

Med unika kunskaper inom neurologi fysiologi och träningslära kan Mikael Malm hjälpa dig med upplägg och planering av din träning. 

Exempel på behandling:
Rörelseanalys
Stretchning
Akupressur 
Massage
med mera..

Exempel på tränings hjälp:
Rörlighetsträning
Styrketräning 
Motionsrådgivning
Balansträning 
med mera..

Har du frågor eller vill ha mer information ring gärna på 0611 55 66 25
 

I samarbete med EJs Sport

EJs Sport hjälper dig i rätt riktning

Malms Naprapati och Friskvård samarbetar med EJs Sport kring personligt anpassad träning, löpskolning, löpanalys och konditions relaterade tester. 

EJ är en licensierad personlig tränare med konditions och uthållighetsprofil som inriktar sig till dig som vill utvecklas inom din konditionsidrott. EJs Sport har goda kunskaper om kroppens fysiologi som är viktig vid idrottsprestationer och är helt avgörande för bra resultat vid uthållighetsidrotter som t.ex. ultralöpning, långa triathlondistanser eller Vasaloppet.
 

EJs Sport tar sig an idrottare och motionärer som har passion för sin idrott, är  nyfiken på mer och vill ta ytterligare steg framåt i sin utveckling. Så tränar du ännu inte regelbundet eller siktar du mot toppen kommer du få en härlig resa med EJ mot ditt mål.

Erbjudanden

EJs Sport hjälper dig hitta ett träningsupplägg som är figursytt för dig och kan hjälpa dig med
  • träningsplanering
  • konditionstester
  • styrketräning
  • konditionsträning
  • löpteknik, mm.

    EJ är flexibel och kan möta dig i din vanliga träningsmiljö men har också tillgång till Spegeln i Härnösand.

Stärk arbetshälsan, minska sjukskrivning

Nedsatt arbetsförmåga på grund av smärta i muskler och leder är den näst vanligaste orsaken till att människor är sjukskrivna i Sverige och i denna grupp är smärtor från ryggraden dominerande. Av tradition har insatser kopplade till arbetsplatsen inte startats förrän efter långa sjukskrivnings-perioder. Genom att i stället fokusera på att stärka arbetshälsan kan antalet sjukskrivningar minskas. Rätt insatser här kan vara avgörande för det fortsatta förloppet.

Uppmuntra till rörelseglädje!

En arbetsgivare som uppmuntrar till motion och friskvård är i mångas ögon också en mer attraktiv arbetsgivare. Och det är ju precis vad alla arbetsgivare säger sig vilja vara. Det är inte minst viktigt för att i framtiden kunna rekrytera kompetent personal. Träning på arbetstid kostar inte, vare sig man mäter produktivitet eller sjukfrånvarokostnader, samtidigt som hälsan förbättras. Flera studier visar på att teori och praktik går ihop. En arbetplats som uppmuntrar sin personal till fysisk aktivitet har en person som mår bättre.