unnamed

Träningsfilosofi

Våra kroppar är gjorda för att röra på sig. När vi rör på oss frisätter vi hormoner vi mår bra av. Rörelser är som balsam för våra leder och smörjer samtidigt vårt psykiska välmående. Men samtidigt rör vi människor på oss allt mindre och mår allt sämre. 
Det finns ganska mycket stigmatisering kring träning och det vill vi ändra på. För vad är träning, egentligen? Vi väljer att tänka kring träning på följande sätt
motion och träning

"Motion och träning kan utföras av alla och kan se ut på många olika sätt. Motion och träning tillhör inte en enskild grupp, och behöver inte utövas på en specifik plats. Du kan träna ute, inne på gym, i vatten, på berg, i ett träd eller på väg till eller hemifråm arbetsplatsen. Och du är inte "en sån som tränar", eller "en sån som motionerar", du är Du".

Inre motivation

Alla tränar inte, det vet vi. Det är svårt att komma igång och ibland känns det hopplöst tråkigt. Det är då vi måste påminnas, uppmuntras och ta hjälp av vår inre motivator. Oavsett träningsbakgrund utgår vi från att stärka din motivation. För om det är kul, ja då är det kul att fortätta. Så även om din ambition är att bli stark som en björn, snabb som en kobra eller bara att "komma igång" är glädje och utveckling i fokus, allt det där andra är en bonus.

Kompetens och erfarenhet

Malms Naprapati och friskvårds personlig tränare har special kunskaper inom träningslära, nutrition, anatomi och fysiologi. Vi hämtar inspiration från olika rörelse-, konditions- och styrketräningsmetoder för att skräddarsy ditt program efter din träningsbakgrund och önskemål. Vi har kompetens och uppfinningsrikedom till att uppfylla din önskan och över 15 års erfarenhet av att träna, coacha och handleda inom träning på elit och motionsnivå.