unnamed

Friskvård i Härnösand

Vi på Malms Naprapati och Friskvård har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom träning och hälsorelaterade frågor. Vi jobbar brett inom ämnet med allt ifrån anpassad träning för individen till föreläsningar. 

Personlig tränare PT

Personlig träning
Bli stark som en björn, snabb som en kobra eller hoppa högst i kvarteret. Våra PTs hjälper dig med  träningsplanering , motivatio, målsättning och coachar dig hela vägen, oavsett träningsbakgrund.
 

Företagsvård

Friskvård -

Att prioritera dina anställdas hälsa har stor betydelse för ditt företags effektivitet och lönsamhet. Om du agerar tidigt så kan du i viss mån förebygga sjukskrivningar och behovet av rehabilitering. Du sparar både lidande och resurser.

Fysträning idrott

Anlita oss för att optimera dina framtida resultat. Specifikt anpassad träning för Individuell- eller lagidrottare där vi följer en progressiv träningsplanering.

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag

Visste du att du kan använda ditt friskvårdbidrag för motion och hälsa? Arbetsgivaren kan skatte- och avgiftsfritt ge sina anställda möjlighet till enklare slag av motion och friskvård på arbetsplatsen. Läs mer på Skatteverkets hemsida. (Här)