unnamed

Personlig tränare

En personlig tränares uppgift är att stimulera dig till att välja en livsstil som håller dig friska och utvecklar din hälsa. Vi arbetar bland annat med att genomföra olika friskvårdsaktiviteter för anställda på ett företag men också mer strategiska insatser för att öka hälsan hos en individ eller för en grupp.

"Motion och träning kan utföras av alla och kan se ut på många olika sätt. Motion och träning tillhör inte en enskild grupp, och behöver inte utövas på en specifik plats. Du kan träna ute, inne på gym, i vatten, på berg, i ett träd eller på väg till eller hemifråm arbetsplatsen. Och du är inte "en sån som tränar", eller "en sån som motionerar", du är Du".


Det är grundfilosofin kring träning hos oss på Malms Naprapati och Friskvård.
Vi på Malms Naprapati och Friksvård jobbar bland annat med träningsplanering för individuellt anpassad träning, och föreläsningar om kost och företagshälsovård.

Inre motivation

Alla tränar inte, det vet vi. Det är svårt att komma igång och ibland känns det hopplöst tråkigt. Det är då vi måste påminnas, uppmuntras och ta hjälp av vår inre motivator. Oavsett träningsbakgrund utgår vi från att stärka din motivation. För om det är kul, ja då är det kul att fortätta. Så även om din ambition är att bli stark som en björn, snabb som en kobra eller bara att "komma igång" är glädje och utveckling i fokus, allt det där andra är en bonus.

Kompetens och erfarenhet

Malms Naprapati och friskvårds personlig tränare har special kunskaper inom träningslära, nutrition, anatomi och fysiologi. Vi hämtar inspiration från olika rörelse-, konditions- och styrketräningsmetoder för att skräddarsy ditt program efter din träningsbakgrund och önskemål. Vi har kompetens och uppfinningsrikedom till att uppfylla din önskan och över 15 års erfarenhet av att träna, coacha och handleda inom träning på elit och motionsnivå.